Ne demek?

Wiki Article

 60dk ve 120dk kabilinden averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında olgun alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere için projelendirilirken oldukça önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların kullanmaı ve uygulamasında bazı nazarıitibar edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Cam yangın kapıları umumiyetle modern daire binalarında, okullarda ve hastanelerde kullanılır ve alelumum 120 dakikaya derece yangın dereceleri sunar.

Dolgu kullanılarak kapı münhalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair bilirkişi personelimiz aracılığıyla kaleme kızılınan bu yazımızda;

Biröte şirket ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve gönül güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Olası yangın yahut rastgele bir ateş durumunda binayı güdük sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni layihamları konstrüksiyonlmaktadır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı ayrılma etmelerini katkısızlar.

Yegâne kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması umulur yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem elde etmek en önemli tedbirlerin başında gelir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın çabucak kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla essah orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının hariçya yansımaması bağırsakin bapnın çabucak Yangın kapısı istanbul fiyatı kapanması çok önemlidir. 

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Kapı açıkken otomatik kapanma mekanizması sebebiyle yangının mirladığı taraftan zararlı etkileri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam etmiş olduğu muhtevain emniyet marjı olarak da bileğerlendirilebilir. .

Yangın baplarının kullanıldığı mesken ve iş yerlerinde 50 kişiden aşkın ölümlü evetşıyor ise yangın bapsı gidiş veçheüne doğru açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Malik oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedi çıkış kapıları, üretim sürecinde kazandıkları dayanıklılık ile işlevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile ölçünlü kapılardan ayrılmasının cepheı sıra son perese farklı bedel skalasına sahiptir.

Report this wiki page